Kännykkä sovellukset

Kännykkä sovellukset palveluita tarjoavat mm. Ovi by Nokia, iPhone Appstore, ja Samsung Mobile Applications kauppa.

Ovi by Nokia mobiili sovellukset
www.ovi.com

Ovi on Nokian internet palvelu mobiilikäyttäjille, josta he voivat ladata kännyköihinsä uusimpia sovelluksia varsinkin musiikin, pelien, ja valokuvien alueelta.

Nokia Ovi Store (store.ovi.com) on palvelun osasto, josta voit löytää kaikki kolmansien osapuolten sovellukset, jotka ovat tarjolla ostettavaksi Ovi.com palvelun kautta.

Nokian omia sovelluksia jotka ovat tarjolla Ovi palvelun kautta ovat varsinkin Nokia Maps karttasovellus, Nokia Music musiikkisovellus, ja Nokia Ovi Suite, joka helpottaa kännykän käyttöä yhdessä PC:n sovellusten kanssa.

Apple iPhone App Store – sovelluskauppa
www.apple.com/iphone/appstore/

Apple iPhone AppStore on Applen iPhone älypuhelimelle suunniteltujen sovellusten kauppa, jotka käyttävät hyväkseen iPhonen lukuisia ominaisuuksia, kuten kosketusnäyttö, GPS ominaisuus, reaaliaikainen 3D grafiikka, ja 3D positionaalinen äänentoisto.

AppStore toimii iTunes palvelun kautta, josta voit ostaa myös musiikkia ja muita ladattavia ohjelmia sekä iPhoneen että tietokoneellesi.

iPhone App Store sisältää kaiken kaikkiaan yli 25,000 kolmannen osapuolen tekemää sovellusta iPhone matkapuhelimelle.

Samsung Mobile Applications sovellus kauppa

Samsungin matkapuhelimia varten on olemassa virallinen Samsung sovelluskauppa, josta voit ladata sekä kaupallisia kolmansien osapuolten tekemiä sovelluksia, kuin myös ilmaisia sovelluksia kännykkääsi.

Voit löytää kaikki sovelluskategoriat jotka ovat tarjolla osoitteessa:

www.samsungapps.com

Suosituimmat kategorioista ovat Tools (työkalut), Games (pelit), Travel & Holiday (matkustus & loma), Organisation (organisointi), Communications (kommunikaatio), ja Hobby & Freetime (harrastus & vapaa-aika).