DNA laajakaista mokkula

DNA laajakaista mokkula on langattomaan laajakaista netin käyttöön tarkoitettu USB -liitännällä varustettu HSDPA -modeemi.

DNA Mokkula on kooltaan pienikokoinen 3G verkon käytön datan siirtoon mahdollistava modeemi, ihanteellinen kannettavaan käyttöön. USB -liitäntä, jonka kautta mokkula toimii, löytyy nykyään kaikista kannettavista tietokoneista.

Mokkula modeemin asennus on siten varsin yksinkertaista, sillä sinun tarvitsee vain liittää laite USB -liitäntää kannettavassa tietokoneessa.

Tämän jälkeen sinun tulee asentaa koneen ehdottamat ohjelmistot jotka seuraavat mokkulan mukana myytävässä paketissa.

DNA laajakaista internet – Nettikaista & kotimokkula

DNA Nettikaista mokkulaliittymä on yritys-ja kotikäyttöön tarkoitettu WLAN-modeemi yhteys, joka käyttää datayhteytenä 3G-verkkoa.

Nettikaista yhteydet käyttävät 3G-matkapuhelinverkkoa langattomasti, ja tarjolla on neljä nopeusvaihtoehtoa: 384 kb/s, 512 kb/s, 1 Mbit/s tai jopa 2 Mbit/s.

DNA:lla on olemassa myös mokkula paketti koteihin nimeltään Kotimokkula.

Kotimokkulaa käytät niin että yhdistyt ensin kotikoneella mokkulaan lähiverkko WLAN tekniikkaa käyttäen, ja mokkula toimii internetin suuntaan 3G langattomalla tekniikalla.

Tämä kotimokkula järjestelmä vapauttaa tietokoneen internetissä käytön kotona puhelinpistokkeen paikasta.

Samoin se mahdollistaa helpon laajakaistan käytön useammalle koneelle yhtäaikaisesti kodin sisällä.

DNA Kotimokkula asennus on erittäin helppo. Joudut vain asettamaan 3G tekniikan mahdollistavan SIM-kortin laitteeseen ja olet valmis.

WLAN:iin, jonka avulla otat yhteyden nettiin, on hyvä laittaa suojaus, ettei luvattomia yhteydenottajia tule lähialueelta.

Voit ostaa mokkulan sekä koti että kannettavaan käyttöön DNA:n nettikaupasta osoitteesta www.dna.fi.